MHK'nın son toplantısı yapıldı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve İl Hakem Kurulları (İHK) toplantılarının beşinci ve sonuncusu bugün İzmir'de yapıldı.4. ve 5. bölgelere bağlı İl Hakem Kurulu Başkanları ve Bölgesel Hakem Kurulu Üyeleri'nin katıldığı toplantı, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zeke

MHK'nın son toplantısı yapıldı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve İl Hakem Kurulları (İHK) toplantılarının beşinci ve sonuncusu bugün İzmir'de yapıldı.

4. ve 5. bölgelere bağlı İl Hakem Kurulu Başkanları ve Bölgesel Hakem Kurulu Üyeleri'nin katıldığı toplantı, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in açılış konuşmasıyla başladı. Alp konuşmasında, başarı için organizasyonun ve eğitimin önemini vurgularken, İl Hakem Kurulu Başkanları, şehirlerinde hakemlikle ilgili olumlu gelişmeleri ve projeleri MHK üyeleri ile paylaştı. Toplantıda ayrıca, geleceğe dönük planlama konusunda fikir alışverişinde de bulunuldu.

Şu ana kadar İstanbul, Gaziantep, Trabzon ve Ankara'da düzenlenen MHK-İHK Toplantıları, İzmir'de yapılan toplantı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor