MHK'dan Trabzonlu 'ŞİMŞEK' kararı

MHK, FIFA listesinde yer alan Tolga Özkalfa'yı listeden çıkartarak yerine Trabzon Bölgesi hakemi Barış Şimşek'i dahil etti.Zekeriya Alp başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu, yeni FIFA listesini belirledi. Yaşları FIFA hakemi olmaya uygun olan 6 üst klasman

MHK'dan Trabzonlu 'ŞİMŞEK' kararı

MHK, FIFA listesinde yer alan Tolga Özkalfa'yı listeden çıkartarak yerine Trabzon Bölgesi hakemi Barış Şimşek'i dahil etti.

Zekeriya Alp başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu, yeni FIFA listesini belirledi. Yaşları FIFA hakemi olmaya uygun olan 6 üst klasman hakeminin hem geçen sezon, hem de yeni dönemdeki performansları ve yabancı dil konusundaki yeterliliklerini inceleyen MHK, 2013 FIFA listesini TFF'nin onayına sunacak.
 
Yorumculuk yapan eski hakem Muhuttin Boşat, MHK'nın 2013 FIFA listesini açıkladı. Boşat, Tolga Özkalfa'nın listeden çıkarılarak Barış Şimşek'in 6 kişilik FIFA listesine dahil edildiğini duyurdu.
 
Muhuttin Boşan, yaptığı açıklamada; "FIFA listesinden çıkartılan isim Tolga Özkalfa. MHK henüz bunu açıklamadı, saklanıyor bu durum. Önümüzdeki günlerde her şey açıklanacak. FIFA listesinde çıkarılan Tolga'nın yerine de Orduspor - Galatasaray maçını yöneten Barış Şimşek yer alıyor.
 
Barış Şimşek listede 6. hakem olarak yer alıyor. Barış ilk hafta Kayseri - Mersin maçını yönetti; iyi bir yönetim sergilemedi. Barış 5 hafta maç alamadı ancak MHK, FIFA listesine Barış'ın adını yazacağı için mecbur kaldı ve Orduspor - Galatasaray maçına atadı." dedi.
 
Boşat ayrıca FIFA'nın 2013 listesinde; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek, Bülent Yıldırım, Mete Kalkavan" gibi isimlerin de yer aldığını açıkladı. 
 
Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Orduspor - Galatasaray maçı yöneten Barış Şimşek, verdiği isabetli kararlar ile dikkat çekmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de maçın ardından yaptığı açıklamada, "Son yılların en iyi performansını gördüm, hakemi tebrik ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor