MHK Başkanı Yavuz saçmaladı

Trabzonspor'un bir golü verilmedi üstüne üstük penaltısı da verilmedi ve bir de kırmızı kartla 10 kişi bırakıldı, eski MHK Başkanı hakem Bülent Yavuz ise, Fırat Aydınus'un kararlarını doğru buldu.Hakemin Trabzonspor'u infaz eden kararlarını doğrulayan Yav

MHK Başkanı Yavuz saçmaladı

Trabzonspor'un bir golü verilmedi üstüne üstük penaltısı da verilmedi ve bir de kırmızı kartla 10 kişi bırakıldı, eski MHK Başkanı hakem Bülent Yavuz ise, Fırat Aydınus'un kararlarını doğru buldu.

Hakemin Trabzonspor'u infaz eden kararlarını doğrulayan Yavuz, İbrahim Toraman'ın ceza sahası içinde elinde oynadığı topla bariz penaltı yapmasına rağmen penaltı pozisyonuna ilişkin bir açıklamada dahi bulunmadı.

Bülent Yavuz, Trabzon-Beşiktaş maçındaki hakem kararlarını değerlendirdi.

HİLBERT'E SARI KUSURDU...
Yavuz, "Özellikle 85. dakikaya kadar maçın kontrolünde olağanüstü dikkatli ve adaletliydi. Bu dakikaya kadar tartışılacak tek kusuru Hilbert’e gösterdiği sarı karttı. Maçın kırılma noktası 77. dakikaydı. Bu dakikada Mustafa Pektemek kaleci ile karşı karşıya. Mesafe iki adım, vursa gol. Ama vuramıyor. Daha doğrusu Celustka vurdurtmuyor. İtiyor ve düşürüyor. Bariz gol şansını engelliyor.

Hakem Aydınus tereddütsüz penaltıyı gösterirken, haliyle de kırmızı kartını çıkarıyor. Zaten pek itiraz da olmadı. Hakemin bu kararı doğruydu. Bu dakikadan sonra biraz faul kararlarında çelişkiye düşse de neticeye tesir edecek karar da olmadı.

KARAR DOĞRUYDU
90+2’de Glowacki ceza alanı içerisinde hava topuna çıkmak isteyen Egemen’i iki eliyle iteliyor. Boşta kalan topa Glowacki vururken Beşiktaşlı’ya çarpan top ağlara gitti. Bu bir fauldü. Hakem de bu faulü atlamadı. Golü iptal etti. Fazla da ses çıkmadı. Yardımcı hakemler güzel görev yaptılar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor