Meydana Trabzonspor amblemi!

Trabzon’da yabancı ülkelerden gelen kadın ressamların da katıldığı 4. Uluslararası Resim Festivali kapsamında Tanjant Köprüsü’nün ayakları Trabzon’u simgeleyen resimlerle süslenmeye devam edilirken, Trabzonlular’ın özellikle Trabzonspor amblemi dayatması

Meydana Trabzonspor amblemi!

Trabzon’da yabancı ülkelerden gelen kadın ressamların da katıldığı 4. Uluslararası Resim Festivali kapsamında Tanjant Köprüsü’nün ayakları Trabzon’u simgeleyen resimlerle süslenmeye devam edilirken, Trabzonlular’ın özellikle Trabzonspor amblemi dayatması ise dikkat çekiyor.

Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, evrenin tüm renklerini burada bir araya getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Herkesten bu güzelliği korumalarını istiyoruz" dedi.

Trabzon'un farklı değerlerini ortaya çıkarmaya çalıştıklarının altını çizen Üst "Trabzonspor da bizim bir değerimizdir ve bu sebepten resim çizdiğimiz ana direği ona ayırdık. Çevredeki vatandaşlar her direkte Trabzonspor'u görmek istiyor ama bunun her yerde olmasıyla birlikte anlamı olmaz.

Buradaki sarıyla kırmızı güneşle ayı temsil ediyor. Gören insanlar ‘Buraya da Trabzonspor amblemi yapalım, buraya da yapalım. Siz yapmazsanız biz sonradan yaparız’ diyorlar. Trabzon halkından, vatandaşlarından, minibüs şoförlerinden bizim ricamız, bu sanat eserlerine dokunmasınlar. Trabzonspor gönlümüzdedir ve ona en güzel yeri zaten verdik.

Renkler hepimizin renkleridir, renklere bağlı kalmayalım. Tüm evrenin renklerini bir araya getirmeye çalışıyoruz. Herkesten bu güzelliği korumalarını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor