"Mevlüt'e talip olduk,Toure ise..."

Trabzonspor başkan yardımcısı Yakup Arslan, Mevlüt Erdinç transferinde bir Türk takımının fiyat yükselttiğini söylerken, Vahid Halilhodzic'le Malouda arasında yaşananlarla ilgili konuştu.Arslan, "Hoca ile Maluda arasında yumruklaşmaya varan bir kavga olma

"Mevlüt'e talip olduk,Toure ise..."

Trabzonspor başkan yardımcısı Yakup Arslan, Mevlüt Erdinç transferinde bir Türk takımının fiyat yükselttiğini söylerken, Vahid Halilhodzic'le Malouda arasında yaşananlarla ilgili konuştu.

Arslan, "Hoca ile Maluda arasında yumruklaşmaya varan bir kavga olmadı. Rostov maçı öncesi bu konuyu speküle etmek hiç doğru değil. Bir tartışma olmuştur. Olmaması gereken, ama maalesef oldu. Halilhodzic raporunu verecek. Biz de bu rapor doğrultusunda Rostov maçı sonrası bir karar vereceğiz. Hocanın daha önce Maluda gitsin diye bir raporu olmadı. Aksine Malouda'nın kalmasını istedi. Onun büyük bir yıldız olduğunu söyledi. Hoca isteseydi, biz gönderirdik. Biz hocanın istediği her şeyi yaptık, yapmaya devam ediyoruz" dedi.  

TOURE'NİN SÖZLERİ...

Kolo Toure transferi konusunda son derece hassas olduklarını vurgulayan Arslan, "Birkaç futbolcu daha var. Ama sözleşmesi devam eden bir futbolcu için açıklama yapmak doğru değil. Zaten biliyorsunuz Toure, bundan hareketle 'Liverpool'dayım gitmeyeceğim' diye bir açıklama yapmıştı. O da sürecin hassasiyetini gözeterek böyle bir açıklama yaptı. Doğrusu da bu. Biz netleştikten sonra her şeyi açıklarız. Biz kimsenin sözleşmeli futbolcusuna musallat olmayız. Bizim gönlümüzde yatabilir ama önce kulübüyle anlaşmalıyız. Kulübüyle anlaşırsak, Toure'yle de anlaşabiliriz" diye konuştu. 

MEVLÜT'E TALİP OLDUK.. BÜYÜK BİR TÜRK TAKIMI FİYATI ARTTIRMAK İÇİN TEKLİF VERDİ 
Yerli forvet alabileceklerini belirten başkan yardımcısı Yakup Arslan, "Mevlüt'le uğraştık; ama tam sonlanmış değil. Çok uçuk fiyatlar istiyorlar. Kulübüyle irtibata geçtik, etik olmayan bir durum oldu.Türkiye'den bir büyük kulüp, bu Galatasaray değil. Biz Fransız kulübüyle temastayken, bu kulüp de gelip fiyat yükseltti. Biz bunu yapmıyoruz. Böyle bir rekabeti tercih etmeyiz. Ama biz bir transferi yaparken, fiyat yükseltmeye kalkarlarsa, her türlü ekonomik manevrayı yapmaya muktediriz. Hiç tahmin etmedikleri biçimde talip oldukları futbolcuyu ellerinden alabiliriz. Biz talip olduktan sonra gidip teklif yaptılar. Eğer siz oluyorsanız biz olmayalım. Aksi halde fiyat bir iken 10 oluyor. Bu konuda milliyetçi davranmak istiyor. Sonuçta Türkiye'nin parası gidiyor. Şimdi St. Entienne 5 milyon Euro'dan fazla istiyor. Bu yapılan hiç etik değil. Biz teklif ettikten sonra, gidip teklifte bulunuyorlar, fiyatı arttırıyorlar. Bu her şeyden önce etik değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor