Metris'te kavga çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün şike yasasındaki değişikliği vetosunun ardından aynı koğuşta kalan şike tutuklukları FB'li yönetici Şekip Mosturoğlu ve Avukat Sami Dinç'in sert tartışmasına neden olduğu öne sürüldü.Futbolda şike soruşturması kapsamında tutu

Metris'te kavga çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün şike yasasındaki değişikliği vetosunun ardından aynı koğuşta kalan şike tutuklukları FB'li yönetici Şekip Mosturoğlu ve Avukat Sami Dinç'in sert tartışmasına neden olduğu öne sürüldü.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklananların bulunduğu Metris Cezaevi'nde Cuma akşamı gerilimli saatler yaşandığı öğrenildi. Önce iddianamenin tamamlandığı haberleri, sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'un yasa değişikliğini veto etmesi tutukluların tartışmasının nedeni oldu. Edinilen bilgiye göre soruşturma kapsamında tutuklu bulunan ve ayrı koğuşta kalan iki isim Şekip Mosturoğlu ve Sami Dinç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün veto haberinin gelmesinin ardından konu üzerine konuşmaya başladı.

İkilinin konuştukları konuda bir süre sonra fikir ayrılığı yaşadığı ve konuşmanın sert bir tartışmaya döndüğü belirtildi. Birbirlerine bağırdıkları ve hakaret ettikleri öğrenilen iki ismin arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesini diğer tutukluların önlediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler