Metin Özke: Bu takıma takviye şart

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, deplasman maçına puan için gideceklerini söyledi.Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Elazığspor'a fark

Metin Özke: Bu takıma takviye şart

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, deplasman maçına puan için gideceklerini söyledi.

Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Elazığspor'a farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Takım olarak iyi oynamadık, ama farklı mağlup olmak da bizler için üzüntü verici. Sonuçta bir mağlubiyet her şeyin sonu değil. Ligde konum olarak iyi bir yerde değiliz. Devre arasına kadar ne kadar puan toplayabilirsek, bizim için iyidir. Elimizdeki kadro da sınırlı. Bu oyuncu kadromuzla ancak bu kadar oynayabiliyoruz. Devre arasında bu takıma kesinlikle takviye şart, transfer yapmak mecburiyetindeyiz'' diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda yapacakları Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Metin Özke, ''Elazığspor'a farklı yenildik diye Tokatspor'a da yenileceğiz anlamı çıkmamalı. Kimse karamsar olmasın. Biz her şeye rağmen Tokatspor deplasmanına puan için gideceğiz. Oyuncularım 3 puan için mücadele verecek, ama en kötü ihtimalle 1 puan almak istiyoruz''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor