Metin Diyadin tarihe imza attı

Kasımpaşa'yı, Elazığspor ve Akhisar Belediyespor'un ardından son takım olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkartan Metin Diyadin, 2 yılda 2 ayrı takımın başında aynı başarıyı göstererek tarihe geçti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Kasımpaşa'nın, Adanaspor

Metin Diyadin tarihe imza attı

Kasımpaşa'yı, Elazığspor ve Akhisar Belediyespor'un ardından son takım olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkartan Metin Diyadin, 2 yılda 2 ayrı takımın başında aynı başarıyı göstererek tarihe geçti.

 

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Kasımpaşa'nın, Adanaspor'u 3-2 yenerek Süper Lig'e çıkmasının ardından teknik direktör Metin Diyadin, başarısıyla adından bir kez daha söz ettirdi.

 

Sezon ortasında Uğur Tütüneker'in yerine Kasımpaşa'ya gelerek takımın Süper Lig'e yükselmesinde büyük katkı veren Metin Diyadin, geçtiğimiz yıl da Orduspor'un başında aynı başarıyı yakalamıştı.

 

İKİSİNDE DE TÜTÜNEKER'İN YERİNE

 

Geçtiğimiz yılın ortasında Orduspor ile yolları ayrılan Uğur Tütüneker'in yerine göreve gelen Diyadin, bu yıl da yine sezon ortasında Uğur Tütüneker'in yerine Kasımpaşa'nın başına geçti ve iki takımı da Süper Lig'e çıkarttı.

 

YİNE ANKARA YİNE DİYADİN

 

Geçen sezon Metin Diyadin yönetimindeki Orduspor, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan play-off final maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 88. dakikada Ahmet Kuru'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e çıkmıştı.

 

Bu sezon da Kasımpaşa ile Adanaspor arasındaki final maçı yine Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynandı ve kazanan takımın başındaki isim değişmedi... Metin Diyadin...

 

5 YIL ÖNCE DE ÇOK YAKLAŞMIŞTI

 

2006-2007 sezonunda o zamanki adı ile Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Gençlerbirliği Oftaş'ı çalıştıran Metin Diyadin, ligin 24. haftasında Ankara ekibi ile yollarını ayırmış, yerine gelen Osman Özdemir takımı yine o zamanki adı ile Turkcell Süper Lig'e çıkarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor