Metin Diyadin iddialı konuştu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin konuştu: "Play-off'ta 4 takımın da şansı eşit. Ancak kendimize güvenimiz tam. Geçen sene Orduspor'u play-off'tan çıkarmıştık, aynısını tekrarlamamak için hiçbir neden yok"Bank Asya 1.Lig'de sezonu 4. sırada tamamla

Metin Diyadin iddialı konuştu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin konuştu: "Play-off'ta 4 takımın da şansı eşit. Ancak kendimize güvenimiz tam. Geçen sene Orduspor'u play-off'tan çıkarmıştık, aynısını tekrarlamamak için hiçbir neden yok"

Bank Asya 1.Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Kasımpaşa'da, Konyaspor maçı öncesi geri sayıma geçildi.

Mavi-Beyazlılar'ın teknik direktörü Metin Diyadin, açıklamalarda bulundu. Takımda morallerin gayet yerinde olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, "Konyaspor karşılaşmalarında elimizden geleni yapacağız. İki maç da çok önemli. Tabii ki deplasmanda avantajlı skor almaya çalışacağız. Ancak şunu belirtmek istiyorum ki, 4 takımın da şansı eşit. Kim daha iyi konsantre olmuşsa, kim daha çok istiyorsa ve formdaysa, o taraf kazancaktır. Umarım bunu başaran biz oluruz" ifadesini kullandı.

3 ÖNEMLİ EKSİK VAR

Geçtiğimiz sezon Orduspor'u Play-Off'a çıkartan ve çok büyük bir başarıya imza atan Diyadin, "Aynı başarıyı Kasımpaşa'da da gerçekleştirmemek için hiç bir neden yok. Bunu yapacağımıza takım olarak inanıyoruz. Fakat en önemlisi sahada ortaya konacak mücadele. Düşündüklerimizi, sahaya yansıtmak zorundayız" dedi. Kasımpaşa'da Şahin, Barış ve uzun süredir sakat olan Halil Çolak, Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler