Metin Atasoy Krizi !

Trabzonspor yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde fikir ayrılığına düştü.Türkiye Futbol Federasyonunun 29 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurulunda Trabzonspor kulübünün TFF Yönetim kuruluna önereceği isim konusunda fikir ay

Metin Atasoy Krizi !

Trabzonspor yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde fikir ayrılığına düştü.

Türkiye Futbol Federasyonunun 29 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurulunda Trabzonspor kulübünün TFF Yönetim kuruluna önereceği isim konusunda fikir ayrılığına düşen Bordo Mavili yönetim kurulunun,Asbaşkan Nevzat Şakar’a önermesine karşın, bazı yönetim kurulu üyelerinin bu duruma karşı geldiği ve bu yöneticilerin sıkıntı içinde olduğu öğrenildi.

Asbaşkan Şakar’ın TFF yönetim kuruluna Trabzonspor adına eski yöneticilerden Metin Atasoy’un isminin verilmesini ve bu konuda Atasoy’a söz verdiği ortaya çıkarken Başkan Sadri Şener’in daha önce Trabzonlu işadamı Mustafa Beyazlı’ya söz vermesi Şener ve Şakar’ı karşı karşıya getirdi.

Aralık ayında yapılan Trabzonspor kongresinde yönetim kuruluna girmesi söz konusuyken Başkan Sadri Şener’in  TFF yönetim kurulu üyeliğini için Mustafa Beyazlı ile daha önce görüşmesi ve bunu da Bordo Mavili yönetim kurulunun çoğunluğu ile paylaşmasından sonra Şakar’ın, Metin Atasoy’u gündeme getirerek bu konuda başkan Şener’i ikna etmesi yönetim kurulunda bazı üyeleri istifanın eşiğine getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu için henüz resmi bir isim bildirmeyen Trabzonspor yönetim kurulunun bu konuda nasıl hareket edeceği ve bu sıkıntıyı nasıl aşacağı merak ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor