Metalist taraftarları maç için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında Metalist Kharkiv ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Ukrayna’nın doğu bölgesinde özellikle Metalist takımının yer aldığı bölge ve çevresindeki iç savaş nedeniyle taraftarların bu maça pek fazla ilgi göstermediği görü

Metalist taraftarları maç için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında Metalist Kharkiv ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Ukrayna’nın doğu bölgesinde özellikle Metalist takımının yer aldığı bölge ve çevresindeki iç savaş nedeniyle taraftarların bu maça pek fazla ilgi göstermediği görüldü.

Lviv şehrinde oynanacak karşılaşma için çok az sayıda Metalist Kharkiv taraftarı şehire geldi.  Metalist taraftarlarının yanı sıra Lviv’den maçı izlemeye gelecek olan taraftarlarla birlikte stat da 7 bin civarında taraftar olması bekleniyor.

Türkiye’den, Rusya’dan ve Lviv’e yakın bölgelerden gelecek olan Trabzonsporlu taraftarlar da göz önüne alındığında 35 bin kişilik Lviv stadında 500 kadar Trabzonsporlu taraftar olacağı ifade ediliyor.

TAKIM DA GERGİNLİKTEN ETKİLENDİ

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerginlikten takımın da etkilendiği gözlemleniyor. Maç ile ilgili yorum yapan taraftarlar karşılaşmadan pek umutlu olmadıklarını belirterek, Lviv’in kendileri için de deplasman olduğunu, takımdaki ve Ukrayna’nın doğusundaki sıkıntıların bu geceki karşılaşmada takımı etkileyebileceğini ve aynı zamanda beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor