Mesut Özil'den şehitlere duyarlılık

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Türk Asıllı futbolcu Mesut Özil'de Türkiye'de gelişen terör olaylarına karşı duyarsız kalmadı.Real Madrid'in, bu hafta oynayacağı Malaga maçına, Mesut Özil'in isteği üzerine siyah bant ile çıkması kararlaştırı

Mesut Özil'den şehitlere duyarlılık

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Türk Asıllı futbolcu Mesut Özil'de Türkiye'de gelişen terör olaylarına karşı duyarsız kalmadı.

Real Madrid'in, bu hafta oynayacağı Malaga maçına, Mesut Özil'in isteği üzerine siyah bant ile çıkması kararlaştırıldı. İlk önce arkadaşlarıyla bu fikri konuşup olumlu yanıt alan Mesut, daha sonra Real Madrid'in teknik patronu Jose Mourinho'ya bu fikrini ilettiği, hocasından da olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Real Madrid forması giyen Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in de takmak istediği siyah bantın, İspanya'da forma giyen diğer futbolcularımız Arda Turan ve Mehmet Topal'a da ulaştırıldığı bildirildi.

Şehitlerimizi anmak ve terörü lanetlemek amacıyla böyle bir girişimde bulunan Mesut Özil'e takım arkadaşlarından da tam destek geldi. Real Madrid forması giyen futbolcular, kendi Twitter adreslerinden terörü lanetleyen mesajlar yayınladı.

Bu arada Nuri Şahin de kendi twitter adresinden şehitlerimizin ailesine başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler