Mesut Özil kendine geldi

Sezona kötü başlayan ve düşük formu nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan Mesut Özil, son dönemdeki performansıyla rüzgârı terse çevirmeyi başardı.Teknik direktör Jose Mourinho’nun bile eleştirilerine maruz kalan Mesut Özil’in, artan performansıyla Zine

Mesut Özil kendine geldi

Sezona kötü başlayan ve düşük formu nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan Mesut Özil, son dönemdeki performansıyla rüzgârı terse çevirmeyi başardı.

Teknik direktör Jose Mourinho’nun bile eleştirilerine maruz kalan Mesut Özil’in, artan performansıyla Zinedine Zidane’ı hatırlattığı ve takıma hayat verdiği ifade edildi.

Marca Gazetesi, Mesut’un performansına övgüler yağdırırken, “Mesut futboluyla Zidane’ı hatırlatıyor. Sağ kanattaki futboluyla Mesut, Real Madrid’de günün adamı oldu. Sol ayağıyla çok etkili paslar atıyor. Arkadaşları Mesut nerede bulacaklarını iyi biliyor ve Mesut sırtı kaleye dönük olduğunda da topu alıp ilerleyebiliyor. Artık yaratıcı bir oyuncu olduğunu anladı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor