Mesut Bakkal'dan buraya kadar

Samsunspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Sivas yenilgisi sonra basın toplantısında  takımın küme düşmesi üzerine görevini bırakacağını söyledi.Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,"Geldiğimiz günden beri elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık, h

Mesut Bakkal'dan buraya kadar

Samsunspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Sivas yenilgisi sonra basın toplantısında  takımın küme düşmesi üzerine görevini bırakacağını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,

"Geldiğimiz günden beri elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık, hakkınızı helal edin. Bırakıyorum, Ankara'ya dönüyorum" dedi.

 Bakkal, Sivasspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan mağlubiyet sonucu takımının Süper Lig'e veda etmesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

 Takımı ligde tutabilmek adına elinden gelen gayreti gösterdiğini ifade eden Mesut Bakkal, şunları kaydetti:

 "Burada maçın hakemi için de bir şeyler söylemek istiyorum. İlk yarıdaki Sivasspor maçında bariz golü vermiyorsun, sonra buraya gelip Eskişehirspor maçında Gekas'ı haksız yere atıyorsun. Yine burada 1-0 galip iken Uğur'un penaltısını vermiyorsun. Mazeretlerin arkasına sığınmıyorum ama buraya getirdikten sonra üzülüyorum. Çok gol pozisyonumuz var. Yüreğim yanıyor. Sadece şunu söylüyorum; Samsun kamuoyu ister kabul eder, ister etmez ama kesinlikle böyle olmasını istemezdik. Böyle kaybetmek istemezdim. Böyle haksızlıklar olunca mesleği bile bırakmayı düşünüyorum. Şehrin kaderiyle böyle oynanmaz ki. Geldiğimiz günden beri elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık, hakkınızı helal edin. Bırakıyorum, Ankara'ya dönüyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler