Messi'ye Trabzonspor forması!

Trabzonspor altyapı sporcularından Ali Ege Gül, Türk Hava Yolları’nın organizasyonuyla Barcelona’nın ünlü futbolcusu Lionel Messi ile tanıştı.Türk Hava Yolları, Lionel Messi ile yaptığı marka elçiliği anlaşmasının lansmanına Türkiye'de lig şampiyonluğu ya

Messi'ye Trabzonspor forması!

Trabzonspor altyapı sporcularından Ali Ege Gül, Türk Hava Yolları’nın organizasyonuyla Barcelona’nın ünlü futbolcusu Lionel Messi ile tanıştı.

Türk Hava Yolları, Lionel Messi ile yaptığı marka elçiliği anlaşmasının lansmanına Türkiye'de lig şampiyonluğu yaşamış 5 kulübünün altyapılarında mücadele eden 10-12 yaş arası genç futbolcuları ve bir kulüp temsilcisini Barcelona’ya davet etti.

Nou Camp’ta yapılan etkinliğe Trabzonspor'u temsilen 12 yaşındaki oyuncu Ali Ege Gül ve Kurumsal İletişim Departmanından Nuri Bekar katıldı.

Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’nde Benfica ile oynadığı müsabakayı da izleyen ikili daha sonra organizasyonda Messi ile bir araya geldi. Ali Ege diğer arkadaşları ve THY yöneticileriyle birlikte ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraf çekimi sonrası ünlü futbolcuya üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler