Messi'ye Her Yer Trabzon!

Barcelona, yıldızı Messi'nin bu sezon 61. golünü attığı maçta Getafe'yi Nou Camp'ta 4-0 mağlup ederek lider R.Madrid'le olan puan farkını 4'e indirdi.İspanya Ligi La Liga'da Barcelona, evinde konuk ettiği Getafe'yi 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.Nou

Messi'ye Her Yer Trabzon!

Barcelona, yıldızı Messi'nin bu sezon 61. golünü attığı maçta Getafe'yi Nou Camp'ta 4-0 mağlup ederek lider R.Madrid'le olan puan farkını 4'e indirdi.

İspanya Ligi La Liga'da Barcelona, evinde konuk ettiği Getafe'yi 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Nou Camp Stadı'nda oynanan karşılaşmada Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 13. ve 73. dakikada Sanchez, 44. dakikada Messi ve 75. dakikada Pedro kaydetti.

Katalan ekibi, Real Madrid'in Valencia deplasmanında puan kaybettiği haftada puan farkını 4'e indirmiş oldu.

 

MESSİ 61. GOLÜNÜ ATTI

 

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi Getafe'ye attığı golle bu sezon La Liga'da attığı gol sayısını 39'a yükseltti.

Arjantinli yıldızın bu sezon attığı toplam gol sayısı ise 61 oldu. Bu alanda rekor efsanevi Alman futbolcu Gerd Muller'e ait. Muller'in bir sezonda kaydettiği toplam gol adedi 67...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor