Messi'ye hangi takım talip oldu

Rusya Premier Ligi'nin transfer çılgını takımlarından Anzhi Makhachkala, gözünü dünya futbolunun dengesini değiştirecek bir transfere dikti... Roberto Carlos'un açıklamasına göre, Anzhi'nin yeni hedefi dünyanın 1 numarası Lionel Messi!Anzhi'de oyuncu tekn

Messi'ye hangi takım talip oldu

Rusya Premier Ligi'nin transfer çılgını takımlarından Anzhi Makhachkala, gözünü dünya futbolunun dengesini değiştirecek bir transfere dikti... Roberto Carlos'un açıklamasına göre, Anzhi'nin yeni hedefi dünyanın 1 numarası Lionel Messi!

Anzhi'de oyuncu teknik adam olarak görev yapan eski Fenerbahçeli Carlos, Dağıstan takımının başkanı dünyanın en zengin 118. kişisi Suleiman Kerimov'un kendisine hedef olarak üç büyük yıldızı aldığını söyledi.

37 yaşındaki Carlos, bu isimlerin devre arasında Anzhi'ye transfer olan Samuel Eto'o, Barcelona forması giyen Messi ve Santos'un genç yıldızı Neymar olduğunu açıkladı.

İnter'den transfer edilen Eto'o'nun sadece başlangıç olduğunu dile getiren Carlos, "Şimdi diğer iki transferin bu transferi takip etmesini umuyorum" dedi.

Antrenmanlarını Moskova'da yapan ancak karşılaşmalarını Makhachkala'daki Dinamo Stadı'nda oynayan Anzhi, 29. haftası geride kalan Rusya Premier Ligi'nde lider Zenit'in 15 puan arkasında 8. sırada yer alıyor.

Öte yandan devre arasında Eto'o'yu kadrosuna katan Anzhi, daha önce de Yuri Zhirkov, Balasz Dzusdzsak, Diego Tardelli, Jucilei, Mbark Boussafa gibi isimleri kadrosuna kattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor