Messi'nin yanına 4 yıldız geliyor !

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, bir yandan La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda şampiyonluk yarışı verirken; diğer bir yandan önümüzdeki sezonun kadrosunu kurabilmek adına transfer düğmesine bastı.  İspanya'nın saygın yayın organlarından

Messi'nin yanına 4 yıldız geliyor !

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, bir yandan La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nda şampiyonluk yarışı verirken; diğer bir yandan önümüzdeki sezonun kadrosunu kurabilmek adına transfer düğmesine bastı. 

 

İspanya'nın saygın yayın organlarından El Mundo'nun manşetine taşıdığı habere göre; Barcelona, önümüzdeki sezon 4 futbolcuyu transfer etmek istiyor. Arsenal'den Robin van Persie, Tottenham'dan Gareth Bale ve Athletic Bilbao'dan Ilker Munain ile Javi Martinez'i kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola da bu isimler için onay verdi.

 

Robin van Persie için Arsenal ile daha önce pazarlık masasına oturan ancak 35 milyon euroluk teklifi geri çevrilen Barcelona, bu kez hem Hollandalı oyuncuya hem de Arsenal'e daha iyi bir teklif yapmayı planlıyor. Arsenal ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona eren Van Persie'nin Gunners ile olan sözleşmesini yenilememesi olası bir ayrılığın habercisi olarak gösteriliyor.

 

Barcelona'nın bir diğeri hedefi de Gareth Bale... Uzun bir süredir Galli oyuncuyu takip eden Barcelona, Eric Abidal'in de hastalığını göz önüne alarak sol koridora bir transfer yapmak istiyor. Tottenham ile sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan Bale için, 35 milyon euroyu masanın üzerine koyan Katalan temsilcisi, Tottenham'ın cevabını beklemeye başladı.

 

Van Persie ve Bale'ın yanı sıra Barcelona'nın diğer iki gözdesi ise Bask temsilcisi Athletic Bilbao'dan... Bu sezon gösterdiği performansla tüm Avrupa'yı peşinden sürükleyen Munain ve Martinez için nabız yoklamaya başlayan Barcelona, potansiyel iki yıldız adayı için 45 milyon euroya dayanan bir bonservis ücreti ödemeye hazır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler