Messi'den Ronaldo'ya tarihi fark!

Aralarındaki her alanda büyük bir rekabet yaşanan Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo bir kez daha karşı karşıya geldi.Real Madrid’in yıldızı, Messi’yi dünya çapında tanınırlıkta geçmiş olsa da; Arjantinli oyuncunun da yenilmez olduğu bir alan var. O da ev

Messi'den Ronaldo'ya tarihi fark!

Aralarındaki her alanda büyük bir rekabet yaşanan Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo bir kez daha karşı karşıya geldi.

Real Madrid’in yıldızı, Messi’yi dünya çapında tanınırlıkta geçmiş olsa da; Arjantinli oyuncunun da yenilmez olduğu bir alan var. O da evcil hayvan isimleri.

Katalonya Veterinerler Birliği’nde yapılan açıklamaya göre bu alanda Barcelonalı futbolcu, Portekizli Ronaldo’yu geride bırakmış durumda. Katalonya bölgesinde yaklaşık 1 milyon evcil hayvan ismini tarayan birlik, 701 kedi ve köpeğin isminin Messi olduğunu duyurdu.

Buna karşılık yalnızca 10 evcil hayvanın isminin Ronaldo konulduğu belirtildi. Bu iki ünlü futbolcunun dışında insanların evcil hayvanlarına en çok koydukları bir diğer ismin ise Shakira olduğu ortaya çıktı. Prens Felipe, Napolyon ve Obama isimlerinin de hayvanseverler tarafından tercih edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor