Messi'den maliyeye 10 milyon euro

İmaj hakları gelirleriyle ilgili 2007 ve 2009 yılları arasında vergi kaçırmakla suçlanan Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin, maliyeye gönüllü olarak 10 milyon avroluk ödeme yaptığı iddia edildi.İspanyol medyasında yer alan haberlerde, Me

Messi'den maliyeye 10 milyon euro

İmaj hakları gelirleriyle ilgili 2007 ve 2009 yılları arasında vergi kaçırmakla suçlanan Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'nin, maliyeye gönüllü olarak 10 milyon avroluk ödeme yaptığı iddia edildi.

İspanyol medyasında yer alan haberlerde, Messi'nin hakkında yapılan dava başvurusu sonrasında avukatları aracılığıyla 2010 ve 2011 yıllarındaki gelirleriyle ilgili Maliye'ye 10 milyon avroluk ödeme yaptığı belirtildi. İspanyol resmi televizyonu TVE ve Barcelona merkezli yayın yapan La Vanguardia gazetesinin resmi kaynaklara dayanarak verdikleri haberlerde, Messi'nin 10 milyon avroluk ödemeyi ''gönüllü'' olarak kendi tercihiyle yaptığı ifade edildi.

Yapılan yorumlarda, Messi'nin bu tutumu, ''vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkındaki dava açılmadan önce maliye ile anlaşma girişimi'' olarak değerlendirildi. Dört milyon avroya yakın vergi kaçırmakla suçlanan Messi ve babası, Barcelona'nın Gava Mahkemesi tarafından 17 Eylül'de ifade vermeye çağrılmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler