Messi yuvadan uçuyor! İşte o çılgın teklif

Son dönemde Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile arası bozuk olan Lionel Messi için İngiliz basını gündem yaratacak bir iddiaya yer verdi.Barcelona'da yaşanan kriz nedeniyle ayrılmaya sıcak bakan Lionel Messi için, Premier League ekiplerinden Chels

Messi yuvadan uçuyor! İşte o çılgın teklif

Son dönemde Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ile arası bozuk olan Lionel Messi için İngiliz basını gündem yaratacak bir iddiaya yer verdi.

Barcelona'da yaşanan kriz nedeniyle ayrılmaya sıcak bakan Lionel Messi için, Premier League ekiplerinden Chelsea serbest kalma bedelini ödemeye hazırlanıyor. Chelsea'nin Arjantinli yıldızı 200 milyon pound olan serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katacağı belirtildi. Chelsea, Arjantinli yıldız oyuncuya 6 yıllık bir sözleşme teklif edecek.

Transferi özellikle Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramovich'in istediği ve menajer Jose Mourinho ile konu hakkında görüştüğü ifade edildi. Barcelonalı yöneticiler, yaptıkları her açıklamada Messi'yi satma gibi bir niyetleri olmadığını açıklasa da, Chelsea'nin serbest kalma bedelini ödemesi halinde, son sözü Lionel Messi söyleyecek.

Lionel Messi'nin Barcelona ile 2018 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Arjantinli oyuncu bu sezon La Liga'da 17 maçta 15 gol atarken, 9 da gol pası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor