"Messi ve Ronaldo dışında herkesi alabiliriz"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yöneticisi Lord Harris, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo dışında her futbolcuyu satın alabileceklerini söyledi.İngiliz basınına konuşan Harris, Emirates Stadı'ndan elde edilen gelirin Arsenal Teknik Direktörü

"Messi ve Ronaldo dışında herkesi alabiliriz"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yöneticisi Lord Harris, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo dışında her futbolcuyu satın alabileceklerini söyledi.

İngiliz basınına konuşan Harris, Emirates Stadı'ndan elde edilen gelirin Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in istediği transferler için ayrıldığını belirterek, "Arsenal bu yaz, kulüp tarihinin transfer rekorunu kırabilir. İstediğimiz oyuncuyu satın alabiliriz. Tabii, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo dışında" ifadelerini kullandı.

Emirates Stadı'na taşındıkları dönemde kulübün maddi yönden sıkıntı yaşadığını anımsatan Harris, "Artık maddi konularda çok daha rahatız. Wenger'in transfer listesini alacağız. İlk amacımız, bir santrforu kadromuza katmak ama ismini veremem" diye konuştu.

Arsenal, 2013 yılında kadrosuna kattığı Mesut Özil için Real Madrid'e 50 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek en pahalı transferini gerçekleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler