Messi savaş çıkardı!

Arjantinliler İspanya'dan Messi'nin daha iyi korunmasını talep ederek "Unutmayın Messi sizin olduğu kadar bizim de oyuncumuzdur" uyarısı yaptı.Arjantinli sporseverler de Barcelona Kulübü'nü ve medyayı protesta ederek "Messi bizimdir" sloganları attılar. A

Messi savaş çıkardı!

Arjantinliler İspanya'dan Messi'nin daha iyi korunmasını talep ederek "Unutmayın Messi sizin olduğu kadar bizim de oyuncumuzdur" uyarısı yaptı.

Arjantinli sporseverler de Barcelona Kulübü'nü ve medyayı protesta ederek "Messi bizimdir" sloganları attılar. Arjantinlilerin en büyük korkusu ise Brezılya 2014 Dünya Kupası'nda Messi'nin olamaması. Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Leo Messi'nin sağlık durumu Arjantin'de bir numaralı gündem maddesi oldu.

Arjantin'in önde gelen spor gazeteleri Messi'yi tam sayfa kapak yaparak "Messi alarm veriyor" başlıklarını kullandı. Gazeteler, Barcelona Kulübü'nü Arjantinli yıldızın sakatlığı ile ilgili doğru açıklama yapmamakla suçladı.

La Nacion Deportiva: Messi de sakatlıktan öte başka şeylerde mi var başlığını kullanarak son altı aydır Messi sürekli eriyerek bitiyor bunu durdurun çağrısı yaptı.
El Grafico gazetesi: Messi de Alarm, PSG maçında sakatlanan ve o günden beri iyi korunmayan Messi son Atletico de Madrid maçını da bitiremedi. Sol baldırı ağrıyor ama neden iyleşmiyor uyarısı yaptı.
Ole Gazetesi: Gene Messi gene sakatlık gene 90 dakika oynayamadı. Messi'nin nesi var? Messi Dünya Kupası'nı kaçırır mı? Messi ne zaman iyleşecek? sorularını sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor