Messi sakatlandı !

Hamburg ile özel bir karşılaşmaya çıkacak olan Katalan ekipte, Lionel Messi'nin sakatlığı yürekleri ağızlara getirdi. Marca'nın haberine göre; yetenekli futbolcunun sağ bacağındaki ezilme yaşadığı belirtildi. Pazartesi günü sakatlanan Arjantinli oyuncunun

Messi sakatlandı !

Hamburg ile özel bir karşılaşmaya çıkacak olan Katalan ekipte, Lionel Messi'nin sakatlığı yürekleri ağızlara getirdi. Marca'nın haberine göre; yetenekli futbolcunun sağ bacağındaki ezilme yaşadığı belirtildi.

 

Pazartesi günü sakatlanan Arjantinli oyuncunun salı günü sabah saatlerinde kontrolden geçtiği ve ultrasyon sonucunda bacağında morarma ile kas içinde kanama tespit edildi.

 

EKONOMİK SORUN DOĞABİLİR


İspanya La Liga'da yola Tito Vilanova ile devam edecek olan Barcelona, ilk hazırlık maçında Hamburg ile karşı karşıya gelecek. Kamp kadrosuna altyapıdan birçok oyuncuyu dahil eden Vilanova, İspanya Milli Takımı ile EURO2012'de mücadele eden ve Londra Olimpiyatları'na giden Jordi Alba'dan Hamburg karşısında faydanalamayacak.

 

Lionel Messi'nin de Hamburg maçında oynamayacak olması Barcelona'ya ekonomik sonuçlar doğurabilir. Yapılacak dostluk müsabakasından 1.2 milyon euro maddi gelir elde edecek İspanyol devinin, Messi olmadığı gerekçesiyle bu paradan mahrum kalmasının söz konusu olduğu da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler