Messi isyan bayrağını çekti!

İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın dünya yıldızı oyuncusu Lionel Messi, futolunun kimse ile kıyaslanmamasını istediğini söyledi. Yıldız oyuncu "Basın beni sürekli birileriyle kıyaslamaya çalışıyor. Benim tek istediğim takımıma daha fazla katkı sa

Messi isyan bayrağını çekti!

İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın dünya yıldızı oyuncusu Lionel Messi, futolunun kimse ile kıyaslanmamasını istediğini söyledi.

Yıldız oyuncu "Basın beni sürekli birileriyle kıyaslamaya çalışıyor. Benim tek istediğim takımıma daha fazla katkı sağlamak." dedi.

Cristiano Ronaldo ile kıyaslanmaktan da hoşlanmadığını belirten Messi, "Ronaldo ile veya başka biriyle kıyaslanmak istemiyorum. Sadece takımımın kazanması için çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

El Clasico için de yorumda bulunan Arjantinli yıldız, "Real Madrid çok iyi bir takım. Çok önemli oyuncuları var ve dünyanın en iyi takımlarından biri. İspanya Ligi'nde sürekli zorlu rakiplerle karşılaşıyoruz. Aynı zamanda birçok kupada yarışıyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

BÜYÜK HEYECAN YAKLAŞIYOR

La Liga'nın 31. haftasında oynanacak olan Barcelona - Real Madrid yani bir diğer tabirle El Clasico heyecanına da çok az kaldı. Tüm dünyanın merakla beklediği bu mücadele 2 Nisan Cumartesi günü Camp Nou'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor