Messi için şok iddia!

Dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden Romario, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Asperger Sendromu'na sahip olduğunu öne sürdü.Twitter hesabından Messi hakkında mesajlar paylaşan Romario, şu ifadeleri kullandı: "İspanyol basınında Messi'

Messi için şok iddia!

Dünya futbolunun unutulmaz isimlerinden Romario, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin Asperger Sendromu'na sahip olduğunu öne sürdü.

Twitter hesabından Messi hakkında mesajlar paylaşan Romario, şu ifadeleri kullandı: "İspanyol basınında Messi'nin mental bir hastalığı olup olmadığı tartışılıyor. Babasından öğrendiğime göre Messi'de mental bir rahatsızlık yok. Ama onda Isaac Newton ve Albert Einstein gibi dünyaya mâl olmuş bilim insanlarında da rastlanan Asperger Sendromu'na rastlanmıştı. Asperger Sendromu, hastaların diğer insanlara göre olaylara daha iyi odaklanmalarını ve konsantre olmalarını sağlıyor."

Romario ayrıca otizmin bir türü olan Asperger Sendromu'na sahip olduğunu iddia ettiği Messi'nin utangaçlık ve sosyal yeteneklerde gelişim bozukluğuna sebep olduğu bilinen rahatsızlığına rağmen çok olumlu işler yaptığına ve bu durumun onu negatif yönde etkilemediğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor