Messi İçin 113 Milyon € + Balotelli

Manchester City, Arjantinli futbolcu için 113 milyon Euro’nun yanı sıra 24 milyon Euro değerindeki Balotelli’yi önerdi ancak İspanyollar bu inanılmaz talebi reddetti.Barcelona'nın yıldızı, rakiplerinin ise artık kabullendiği olağanüstü yetenek Lionel Mess

Messi İçin 113 Milyon € + Balotelli

Manchester City, Arjantinli futbolcu için 113 milyon Euro’nun yanı sıra 24 milyon Euro değerindeki Balotelli’yi önerdi ancak İspanyollar bu inanılmaz talebi reddetti.

Barcelona'nın yıldızı, rakiplerinin ise artık kabullendiği olağanüstü yetenek Lionel Messi'ye, yaz transfer döneminin son saatlerinde başdöndürücü bir teklif yapıldı.

Premier Lig'in “Şeyh patentli” ekibi Manchester City’nin, Arjantinli stara tam 100 milyon sterlin, yani euro bazında değerlendirildiğinde, 113 milyon Euro ve İtalyan orta saha oyuncusu Balotelli'yi teklif ettiği iddia edildi.

Şeyh Mansour'un bu teklifi karşısında şaşkına dönen Barcelona yönetiminin konuyu değerlendirmek için bir araya geldiği ve teklifin masaya yatırıldığı ortaya çıktı.

MESSİ KALMAK İSTİYOR
Sahada ortaya koyduğu müthiş performansla “Acaba insan mı?” gibi yorumlara yol açan veren Katalan kulübünün 10 numarasının ise ayrılmaya niyeti yok. Zira futbolun yetiştirdiği en önemli yetenekler sıralamasında ilk 3'ü zorlayan Messi, Barça'da oldukça mutlu ve nişanlısı da bu şehirden kopmak istemiyor. Messi’nin gitmeyi düşünmediğini yönetime de ilettiği öğrenildi.

RONALDO 94 MİLYON EURO
Messi yaşının çok genç olması, sahadaki yaratıcılığı, çabukluğu ve bitiriciliği nedeniyle “Kaşıkçı Elmas”ı gibi görünüyor. Arjantinli ‘Süper Star’a son olarak yapılan 113 milyon Euro + Balotelli teklifi ise, bu zamana kadar yapılan tüm transfer teklifleri arasında kendisini açık ara zirveye çıkardı.

Daha önce Real Madrid, Manchester United'dan transfer ettiği Cristiano Ronaldo için ödediği 94 milyon Euro ile zirveye çıkmıştı. Lionel Messi için Manchester City’nin yaptığı son teklif etseydi, Messi dünyanın en pahalı transferi olacaktı.
 
TOPLAMDA 346 MİLYON TL
Lionel Messi için teklif edilen 113 milyon Euro tamı tamına 286 milyon Türk lirası ediyor. Balotelli’nin de 24 milyon Euro’luk maliyeti ise 60 milyon Türk lirası civarında. Yani Manchester City’nin Messi için gözden çıkardığı fiyat Türk parası ile 346 milyon TL’yi buluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler