Messi bu kez yılın skandalı oldu!

Dünya'da iki kez yılın futbolcusu seçilen Messi'nin seksi manken Sabrina Ravelli'yle msn'de konuşmaları internete düştü.Dünyanın en çok kazanan futbolcusuyla konuşan Sabrina, olayı televizyon şovu Viviana Canosa'da ünlü futbolcuyla yaptığı sohbeti şu ifad

Messi bu kez yılın skandalı oldu!

Dünya'da iki kez yılın futbolcusu seçilen Messi'nin seksi manken Sabrina Ravelli'yle msn'de konuşmaları internete düştü.

Dünyanın en çok kazanan futbolcusuyla konuşan Sabrina, olayı televizyon şovu Viviana Canosa'da ünlü futbolcuyla yaptığı sohbeti şu ifadelerle anlattı: "Leo'yu arkadaş olarak görüyordum. Ama o konuşmamız sırasında bana 'arkanı dön, çok güzel görünüyorsun, seni daha ayrıntılı görmek istiyorum' dedi."

Montrerrey'de oynayan Neri Cardozo'yla arkadaşlığı sırasında Messi'yle bu sohbeti gerçekleştirdiği söyleyen Sabrina Ravelli, "Sohbetin ardından bana buket buket çiçekler gönderdi" dedi. 

Ancak Messi'yle günü birlik bir ilişki peşinde olmadığını söyleyen Ravelli, Barcelona'lı golcünün daha sonraki çağrılarını karşılıksız bıraktığını iddia etti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler