Messi, Barça'yı coşturdu!

 İspanya La Liga'nın 19. haftasında Barcelona deplasmanda Malaga ile karşılaştı. La Rosaleda Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Barcelona 4-1'lik skorla kazanmayı başardı. Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 33, 51 ve 81. dakikalarda Messi ile 48. dak

Messi, Barça'yı coşturdu!

 

İspanya La Liga'nın 19. haftasında Barcelona deplasmanda Malaga ile karşılaştı. La Rosaleda Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Barcelona 4-1'lik skorla kazanmayı başardı. Barcelona'ya galibiyeti getiren goller 33, 51 ve 81. dakikalarda Messi ile 48. dakikada Alexis Sanchez'den geldi. Malaga'nın tek sayısını ise 85. dakikada Rondon kaydetti.

Bu skorun ardından Barça puanını 44'e yükseltti ve lider Real Madrid'i takibini sürdürdü. Malaga ise 25 puanda kalarak 10. sıradaki yerini değiştiremedi. La Liga'nın 20. haftasında Katalan ekibi deplasmanda Villareal ile karşılaşacakken, Malaga ise evinde Sevilla'yı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler