Messi Barça'dan ayrılıyor mu?

Messi önümüzdeki sezon Barcelona'da olmayacağı yönündeki iddialar hakkında bir açıklama yaptı.Gazetecilere yaptığı açıklamada Arjantinli yıldız "Son dönemde hakkımda birçok şey yazıldı, ama bu yazılanların hepsi yalandan ibaret. Barcelona'da mutluyum." di

Messi Barça'dan ayrılıyor mu?

Messi önümüzdeki sezon Barcelona'da olmayacağı yönündeki iddialar hakkında bir açıklama yaptı.

Gazetecilere yaptığı açıklamada Arjantinli yıldız "Son dönemde hakkımda birçok şey yazıldı, ama bu yazılanların hepsi yalandan ibaret. Barcelona'da mutluyum." diyerek transfer olacağı yönündeki haberlere cevap vermiş oldu.

"LİGİ KAZANMA OLASILIĞIMIZ VAR"

26 yaşındaki Messi, kendisine yöneltilen sorular üzerine "Ligde bundan birkaç hafta önce bulunduğumuz konuma göre daha iyi bir yerdeyiz. Ligi kazanma olasılığımız hala var, bu bize bağlı. Bu şansı kaybetmek istemiyoruz." şeklinde açıkamalar yaparak Barcelona'nın şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Eğer Barcelona bu hafta sonu deplasmanda Elche'yi mağlup edip, sonraki hafta Camp Nou'da Atletico Madrid'i yenerse La Liga'nın şampiyonu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor