"Messi bana 'negro' dedi"

Real Madrid'in eski sol beki Royston Drenthe, Lionel Messi'nin kendisine oynadığı maçlarda defalarca 'Negro' dediğini iddia etti. Bir zamanlar Real Madrid forması giyen Drenthe, şu anda Everton'da top koşturuyor. 25 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamalar

"Messi bana 'negro' dedi"

Real Madrid'in eski sol beki Royston Drenthe, Lionel Messi'nin kendisine oynadığı maçlarda defalarca 'Negro' dediğini iddia etti.

 

Bir zamanlar Real Madrid forması giyen Drenthe, şu anda Everton'da top koşturuyor. 25 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamalarla ortalığı sarsacak gibi görünüyor.

Hollandalı oyuncu, "Messi'ye karşı birden çok kez oynadım. Ve onunla sürekli sorunlar yaşadım. Beni en çok ne rahatsız etti biliyor musunuz? Bana sürekli 'negro' diye hitap etmesi" dedi.

Konuşmalarını sürdüren Drenthe, " Negro kelimesi Güney Amerika'da bol bol kullanılan bir söz olabilir. Ancak ben bundan rahatsız oldum. Ayrıca kendisi 2010'da oynadığımız bir maçtan sonra elimi sıkmadı. Sanırım Messi'yle aramızda ufak çaplı bir savaş var. Maçtan önce elimi sıkmıştı. Fakat müsabaka sırasında bana sürekli 'Merhaba negro' dedi durdu" şeklinde konuştu.

Bu iddialara ne Messi, ne de Barcelona yanıt verdi.

Fakat iddialara göre Messi'ye yakın kaynaklar, bu sözleri yalanladı. Messi'nin böyle bir şey yapmadığını iddia eden kişiler, Drenthe'nin provokasyon yaptığını öne sürdü.

Drenthe verdiği röportajda, takım arkadaşları Gabriel Heinze ve Gonzalo Higuain'in de zaman zaman 'negro' kelimesini kullandıklarını, ancak daha sonra bunu bıraktıklarını sözlerini ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor