Meşaleyi Trabzon’da ışıldatacağız!

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, 19 Mayıs'ta Samsun'da yakılan meşaleyi 26 Mayıs'ta Trabzon'da ışıldatacağız” dedi.Kulaçoğlu, şunları söyledi: “ İşgal altındaki, acz içindeki İstanbul'un yalılarındaki, konaklarındaki bazı paşaları

Meşaleyi Trabzon’da ışıldatacağız!

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, 19 Mayıs'ta Samsun'da yakılan meşaleyi 26 Mayıs'ta Trabzon'da ışıldatacağız” dedi.

Kulaçoğlu, şunları söyledi: “ İşgal altındaki, acz içindeki İstanbul'un yalılarındaki, konaklarındaki bazı paşaların 'Savaşacak tüfeğimiz bile yok, her şey olacağına varır' boşvermişliğine karşı 'Tüfek bir şekilde bulunur; önce o tüfekleri tutacak adamları, vatan evlatlarını bulmak lazım' düşüncesiyle evini barkını bırakarak 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kuracak büyük mücadeleyi başlatan Mustafa Kemal Paşa ve dava arkadaşlarını örnek aldık. İlkemiz bağımsızlıktır. Şiarımız insanlık onurudur. İnsanımıza güveniyoruz. 19 Mayıs'ta Samsun'da yakılan meşaleyi 26 Mayıs'ta Trabzon'da ışıldatacağız.”
 
UYGUN KARAKTERLİ, AYAĞI, YÜREĞİ, KAFASI SAĞLAM FUTBOLCU
Trabzonspor’un ekonomisi ve özlenen sportif başarılar için özedönüşün kaçınılmaz olduğunu ifade eden Kulaçoğlu, “Bu yüzden sadece Trabzonspor’un altyapısı değil tüm Trabzon amatör kulüpleri bizim için büyük önem arz ediyor. Faydasız yabancılarla çarçur edilen paralar altyapı için harcansaydı gerek ekonomik gerekse de sportif açıdan asla bu durumlarda olmazdık. Alt yapıdan yetiştireceğimiz oyuncularla Trabzonspor'un kuruluş ve var oluş felsefesine bağlı; bu çağa uygun bir kulüp yaratmak ve uygun karakterli, ayağı, yüreği, kafası sağlam, yere sağlam basan bir futbolcu yapısıyla eski Trabzonspor'u geri getirmek için yola çıktık. Ben böyle yapılmasının doğru olacağını ve başarı getireceğini düşünüyorum. Çok çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler