Mesaj skandalındaki ifadeler!

Fenerbahçe - Ankaragücü karşılaşması öncesinde gerçekleşen ve futbol gündemine bomba gibi düşen “mesaj skandalı” olayının iki kahramanı bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nda ifade verdİ   TFF'nin İstinye'deki merkezinde gerçekleşen zirveye A.Gücü futbolcus

Mesaj skandalındaki ifadeler!

Fenerbahçe - Ankaragücü karşılaşması öncesinde gerçekleşen ve futbol gündemine bomba gibi düşen “mesaj skandalı” olayının iki kahramanı bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nda ifade verdİ   TFF'nin İstinye'deki merkezinde gerçekleşen zirveye A.Gücü futbolcusu Kaan Söylemezgiller beraberinde kulüp menajeri Ender Yurtgüven ve avukatı Emre Koçak ile birlikte geldi. Menajer Ahmet Bulut'un asistanı olarak görev yapan Ekrem Okumuş ise yalnız geldiği federasyon binasında ilk ifade veren kişi oldu.

Olayın bir numaralı kahramanı olan Kaan Söylemezgiller Almanya'dan gelerek ayağının tozuyla İstinye'deki TFF binasına geldi. Prof.Dr. Sait Güran başkanlığındaki Etik Kurulu'nun toplantı odasına beraberinde avukatı Koçak ve kulüp menajeri Yurtgüven ile birlikte giren Kaan Söylemezgiller'in ifadesi yaklaşık 45 dakika sürdü.

Öncelikle kurula Ekrem Okumuş ile olan yakınlığını ve samimiyet dereceğini anlatan Söylemezgiller, “İnanın böyle bir olayın bu noktalara gelmiş olması beni hem düşündürüyor hem de güldürüyor. Çünkü Ekrem benim Türkiye'deki en yakın arkadaşlarımdan biri. Sık sık görüşürüz ve bir araya geliriz. O Ankara'ya geldiğinde benim yanıma gelir ben İstanbul'a gittiğimde onunla beraber olurum. Biz inanın işin gırgırındaydık, şakalaşıyorduk, geyik yapıyorduk. Ve bir çok maçtan önce de bu tür şakalaşmalarımız oldu. Ben genç bir futbolcuyum. Hedefleri olan bir futbolcuyum. Bana böyle bir teklif Allah'a şükür hiç gelmedi gelemez de. Ben hedefleri olan bir futbolcuyum. Futbol kariyerime leke sürdürecek onu tehlikeye atacak kadar cahil değilim. Böyle şakalar yapmaya tövbe ettim. Ben olayım ailem olsun yakın çevrem olsun bu işten çok büyük yara aldık. Ben başkanımız Ahmet Gökçek'e de bunun bir şaka olduğunu anlattım. Tabii bu olay bana çok iyi bir ders oldu. Göz önünde olan bir futbolcu olarak şakalarıma, espirilerime adımlarıma çok dikkat etmem gerekiyor” şeklinde ifade verdi.

Kurulun ortalama 4-5 soru ile tamamladığı ifadenin ardından Kaan Söylemezgiller tutanağı imzalayarak kuruldan ayrıldı. Federasyon çıkışında oldukça rahatlamış görünen Kaan Söylemezgiller “ifaden nasıl geçti?” sorusuna, “Çok iyi geçti. Herhangi bir problem yok” dedi.

Menajer Ahmet Bulut'un asistanı olarak görev yapan ve mesaj skandalının iki numaralı kahramanı olan Ekrem Okumuş'un ifadesi ise yaklaşık 20 dakika sürdü. TFF yönetim Kurulu tarafından bir süre önce Etik Kurulu'na sevkedilen dosya alınan ifadelerle tamamlanmış oldu.

İlk olarak Emre Belözoğlu'nun ifadesini alan kurul, bugünde Kaan Söylemezgiller ve Ekrem Okumuş'un ifadelerini aldıktan sonra dosyayı karar aşamasına getirdi. Kurulun iki gün içinde kararını açıklayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler