Mersinli Yattara yetişecek mi?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sahasında yapacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekipte, sakatlı

Mersinli Yattara yetişecek mi?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sahasında yapacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekipte, sakatlığı süren Yattara, çalışmalara katılmadı.

Teknik Direktör Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige bakıldığında genel anlamda takımların büyük bir bölümünün henüz hazır olmadığını söyledi.

 

Mersin İdmanyurdu'nun da bu takımlardan biri olduğunu ifade eden Sağlam, "Özellikle çok fazla değişime uğrayan takımlardan biri de biziz. Fazla değişim yapmayan takımlar daha avantajlı konumda. Bunu da şu anda kullanıyorlar. Takımların kimliklerinin 6-7'inci haftadan itibaren daha net oturacağını düşünüyorum. Biz bu süreci en az kayıpla, en fazla kazançla geçmeyi planlıyoruz" dedi.

 

Sezonun üçüncü haftasında karşılaşacakları Eskişehirspor'un kadro kalitesi açısında iyi bir takım olduğunu ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Avrupa'da ön eleme maçı yapan rakibimiz, aynı hoca ile yoluna devam eden, kadrosuna takviye yapan bir takım. Fakat ilk 2 haftayı iyi geçiremedi. Ancak çok kolay bir maç olmayacağının bilincindeyiz. Şu anda ligdeki takımlara bakıldığında herkes herkesi yenebilecek güçte. Dolayısıyla her maç zor olacak."

 

Sağlam, sakatlıkları süren Yattara ve Mustafa Sarp'ın durumunun ise maç günü belli olacağını kaydetti.

 

KALECİLER RAKİP OLACAK

Bu arada Mersin İdmanyurdu'nun kalecileri İbrahim Sehiç ve Cengiz Biçer, Dünya Kupası Eleme Grubu maçında karşı karşıya gelecek.

 

G Grubu'nda 7 Eylül'de oynanacak mücadelede Biçer Liechtenstein'ın, Sehiç de Bosna Hersek'in kadrosunda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor