Mersin'de Trabzonspor'a yemek

Trabzonlu iş adamı Mustafa Çolak’dan  bordo mavili yönetime Tarsus’ta yemek. Mersin İdmanyurdu ile Ziraat Türkiye kupasında yarın karşı karşıya gelecek olan  Trabzonspor Antalya’dan Mersin’e geçti.   Trabzonlu işadamı Mustafa Çolak Tarsus’da bulunan kendi

Mersin'de Trabzonspor'a yemek

Trabzonlu iş adamı Mustafa Çolak’dan  bordo mavili yönetime Tarsus’ta yemek. 

Mersin İdmanyurdu ile Ziraat Türkiye kupasında yarın karşı karşıya gelecek olan  Trabzonspor Antalya’dan Mersin’e geçti.  
 
Trabzonlu işadamı Mustafa Çolak Tarsus’da bulunan kendi tesislerinde Trabzonspor yönetimine bir yemek verdi .
 
Yemeğe As Başkan Nevzat Şakar, Divan Başkanı Ali Özbak yöneticiler, Emin Kahraman,Hakan Tuncay,  eski yöneticiler Mecit Sarı,Yusuf Bahadır ve  Osman Terzi katıldı .
 
 
Trabzonspor’un konuşulduğu yemekte ise bol bol sohbet edildi.  As başkan Nevzat Şakar yurt dışına narenciye ihracatı yapan ve binlerce insana ekmek kapısı olan iş adamı Mustafa Çolak’a teşekkür etti.
As star şirketinin sahibi çolak ise” her yıl düzenli olarak kombinelerini alarak kulübe katkı sağladıklarını ve desteklerine devam edeceklerini “söyledi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler