Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübünce bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları başladı.Mersin Olimpik Tenis Kompleksi'nde haftasonu eleme maçlarıyla başlayan turnuvaya, bugün oynanan ana tablo maçlarıyla dev

Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübünce bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları başladı.Mersin Olimpik Tenis Kompleksi'nde haftasonu eleme maçlarıyla başlayan turnuvaya, bugün oynanan ana tablo maçlarıyla devam edildi.Ana tablo maçlarının ilk gününde Alman Michael Berrer, İngiliz rakibi Kyle Edmund'u yendi. Double maçta da Türk sporcular Tuna Altuna ve Barış  Ergüden, Belaruslu rakipleri Sergey Betov ve Alexander Bury çiftine yenildi. Günün son maçında ise Anıl Yüksel de turnuvanın 1 numaralı seri başı olan İspanyol rakibi Pere Riba'ya yenildi.Turnuvada ana tablo maçları yarın da devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor