Mersin İY yarın Trabzon'a geliyor

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maç için yarın yola çıkacaklarını söyledi. Hazırlık çalışmalarının bugün gerçekleştirecekleri son antrenmanla tamamlanacağını a

Mersin İY yarın Trabzon'a geliyor

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maç için yarın yola çıkacaklarını söyledi.

Hazırlık çalışmalarının bugün gerçekleştirecekleri son antrenmanla tamamlanacağını anlatan Kahramanlı, takımdaki moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu vurguladı.

Dün takım olarak bazı sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan Kahramanlı, şunları kaydetti:

"Futbolcuların toplantı sırasında salonu terk etmeleri hoş olmadı. Rakam ortada, çok büyük bir sorun yok. Olaydan sonra futbolcular da yanlış yaptıklarının farkındalar. Oturup konuştuk, Trabzonspor maçından sonra ödemelerin yarısını yapacağız. Geri kalan bölümünü ise önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Sıkıntılar çözüldü. Takım hazır. Herkes her şeyin farkında. Çünkü artık galibiyete ihtiyacımız var. Futbolcularımız da hırslı bir şekilde Trabzonspor'dan 3 puan almaya çalışacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor