Mersin İdmanyurdu ile 14. Randevu

 Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibiyle 14. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında bugüne kadar ligde ve kupada oynanan 13 maçta Trabzonspor’un galibiyetlerde 6-2 üstünlüğü b

Mersin İdmanyurdu ile 14. Randevu

 Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibiyle 14. kez karşı karşıya gelecek. 

 
İki takım arasında bugüne kadar ligde ve kupada oynanan 13 maçta Trabzonspor’un galibiyetlerde 6-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadılar. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 18 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.
 
Ligin ilk yarısında Trabzon’da iki takım arasında oynanan lig maçı 1-1 beraberlikle sonuçlanırken, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden iki takımın maçında ise bordo-mavili takım Mersin’de oynanan ilk maçı 3-2 kazanırken, Trabzon’daki maçı ise 3-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor