Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor'a bileniyor

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin zor bir maraton olduğunu ifade ederek, "Çok daha zor maçlar oynayacağız. Şu anda Trabzonspor maçına odaklandık. Bütün amacımız da o maçtan iyi bir şekilde ayrılmak. Oynadığımız bu oyunun daha üstüne

Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor'a bileniyor
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin zor bir maraton olduğunu ifade ederek, "Çok daha zor maçlar oynayacağız. Şu anda Trabzonspor maçına odaklandık. Bütün amacımız da o maçtan iyi bir şekilde ayrılmak. Oynadığımız bu oyunun daha üstüne çıkabilirsek oradan da iyi bir şekilde dönebiliriz" dedi.
 
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, Mersin İdmanyurdu'nun şu anki konumunun iyi bir yer olduğunu söyledi. Basında fazla yer almadıklarını belirten Çalımbay, "Bu bizim için önemli değil ama bazı konuları da gündeme getirmek gerekiyor. Oynadığımız 5 tane maçın sonuçları, bulunduğumuz yer iyi. Önemli olan tabii ki istikrar yakalamak, bulunduğumuz yeri korumak. Ligin sonu çok önemli. Tüm düşüncemiz ligin sonuna kadar iyi bir istikrar ile gidip, iyi bir yerde bitirmek. Son oynadığımız maç herhalde Türkiye'de en çok taraftarın geldiği maçlar arasındaydı. O yüzden taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün maçlarımızın böyle olacağını düşünüyorum. Güzel şeyler yaptık diye düşünüyorum. Tabii maçta istemediğimiz şeyler oldu. Bursaspor'lu futbolcu Renato Civelli, Marko Futacs'a 2-3 kere yumruk atıyor. Eğer bu 3 büyük takımdan bir tanesinin forvetine yapılsaydı günlerce konuşulurdu ve Civelli mutlaka disiplin kuruluna gönderilirdi. Böyle bir yumruklama yok" diye konuştu.
 
"KULÜBE HERKESİN DESTEK VERMESİ GEREKİYOR"
 
Herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Çalımbay, "Yapılacak olan kongre kulübün geleceği açısından çok önemli bir kongre. Orada verilecek ve alınacak kararların, yönetimin Mersin'e katkısı olması gerekiyor. Çünkü bu çok önemli. Eğer bunlar gerçekleşmezse bana göre sıkıntılı günler başlayabilir. Ancak tersi olup herkes kulübe çok iyi şekilde destek verirse o zaman kulüp çok iyi yerlere gelir. Biz sahada elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama lig bu. Her zaman istediğimiz şekilde gidemeyebiliriz, kötü şeyler de olabilir. Özellikle bu sene herkesin destek vermesi gerekiyor. Mersin İdmayurdu geçmişteki sıkıntılardan ders alıp, yoluna öyle devam ederse takım bu seneyi çok iyi bir şekilde bitirebilir. Yoksa eski sıkıntıların üstüne yeni sıkıntılar konulursa çıkılmaz bir yere gelinir. Şu anda gayet iyi durumdayız. Biz elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.
 
"TRABZONSPOR MAÇINA ODAKLANDIK"
 
Ligin çok zor bir maraton olduğunun altını çizen Çalımbay, "Çok daha zor maçlar oynayacağız. Oynayacağımız Trabzonspor maçı zor maçlarımızdan bir tanesi. Bütün amacımız da o maçtan iyi bir şekilde ayrılmak. Onun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu anda Trabzonspor maçına odaklandık. Bana göre Trabzon takımı ligin en iyi ve en geniş kadrosuna sahip takımlarından biri. Onun için zor bir maç. Trabzonspor zor bir deplasman. Bizim takımımızda çok tecrübeli ve genç arkadaşlar var. Oynadığımız bu oyunun daha üstüne çıkabilirsek oradan da iyi bir şekilde dönebiliriz. Çalışmalarımıza günde çift idmanla devam ediyoruz. Saha sıkıntılarımız vardı.
 
İnşallah buradaki sahamız bittiği zaman da yukarıdaki sahamızı tekrar bakıma alacaklar ve bütün antrenmanlarımızı burada yapacağız. Biz bunlardan dert yanmıyoruz. Yeter ki saha dışında sorun yaşamayalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor