Mersin İD. Başkanı TS'yi konuştu

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, ’’Biz buralara tesadüfi değil, oynayarak ve kazanarak geldik’’ dedi.Kahramanlı, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış maçında, sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak Mersin İdmanyurdu'nun, Macit Ö

Mersin İD. Başkanı TS'yi konuştu

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, ’’Biz buralara tesadüfi değil, oynayarak ve kazanarak geldik’’ dedi.

Kahramanlı, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış maçında, sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak Mersin İdmanyurdu'nun, Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenmanını izledi.

Takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirten Kahramanlı, burada yaptığı açıklamada, önlerinde zorlu bir mücadele olduğunu söyledi.Ligde 3 büyük takımın ardından Trabzonspor'la karşılaşacaklarını vurgulayan Ali Kahramanlı, ''Amacımız, taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan puan ya da puanlar almak'' diye konuştu.

Sahalarındaki Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarının ardından deplasmanda Galatasaray ile karşılaştıklarını anımsatan Kahramanlı, şöyle devam etti: ''Son maçımızda 28 yıl aradan sonra İstanbul'da tarihi bir maça çıktık. Bu bizim için önemli bir mücadeleydi. Türk Telekom Arena'da iyi mücadele ederek, hakikaten güzel bir oyun sergiledik. Sarı-kırmızılılar karşısında net pozisyonlarımız ve penaltımız vardı, ancak değerlendiremedik. 

Buna rağmen İstanbul'dan puanla dönmek bizim için önemliydi. Bunu da başardık. Buralara tesadüfi değil, oynayarak ve kazanarak geldik. Herkes bilsin ki, Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir kadrosu var ve iyi bir takım. Bunu Trabzonspor maçında bir kez daha göstermek istiyoruz.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler