Mersin deplasmanda kazandı

Lige kötü bir başlangıç yapan Karabükspor'a bir darbe de Mersin İdmanyurdu'ndan geldi. Akdeniz ekibi, deplasmanda Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Öte yandan Mersin İdmanyurdu bu sonuçla Süper Lig'de 21 maç sonunda deplasman zaferi elde etti.Deplasmanda maç

Mersin deplasmanda kazandı

Lige kötü bir başlangıç yapan Karabükspor'a bir darbe de Mersin İdmanyurdu'ndan geldi. 

Akdeniz ekibi, deplasmanda Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Öte yandan Mersin İdmanyurdu bu sonuçla Süper Lig'de 21 maç sonunda deplasman zaferi elde etti.

Deplasmanda maça hızlı giren Mersin İdmanyurdu, rakibine ilk yarıda fazla pozisyon şansı vermezken harika bir golle de öne geçti. Daklikalar 29'u gösterirken Loret Sadiku'nun dar açıdan inanılmaz golü, Mersin ekibini soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıda vites arttıran Karabükspor, beraberlik golü için yüklenirken kalesinde 2. golü de gördü. 72. dakikada savunmanın hatasını affetmeyen Efe Halil Özarslan, Mersin İdmanyurdu'na 2-0'lık galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Mersin 7 puana yükselirken, Karabükspor 1 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler