Merk'ten Güneş'e müthiş sözler...

Dünyanın en iyi hakemlerinden Markus Merk, “Şenol Güneş benim açımdan çok büyük, çok onurlu bir kişilik. Hoca olarak bunu her hafta her maçtan sonra hissediyorum. Kendi adına çok önemli bir maça çıktı Fenerbahçe karşısında. Ne kadar büyük bir kişilik oldu

Merk'ten Güneş'e müthiş sözler...

Dünyanın en iyi hakemlerinden Markus Merk, “Şenol Güneş benim açımdan çok büyük, çok onurlu bir kişilik. Hoca olarak bunu her hafta her maçtan sonra hissediyorum. Kendi adına çok önemli bir maça çıktı Fenerbahçe karşısında. Ne kadar büyük bir kişilik olduğunu maç öncesinde de ortaya koydu. Rakibine gidip şans dileyerek, bazıları buna ‘büyük çoğunluğu şunu söyleyebilir bu doğal diyebilir’ ama değil. Günümüz futbolunda böyle değil. Taraftarlar ve futbol adına harika bir işaret. Maç sonrasında ise bir çok hoca maç sonunda hakemi suçlardı ama kendisi bunu yapmadı. Kendisi ileriye bakıyor şuanda. Takımın yapmış olduğu veya yapabileceği hataları arıyor. Ve böylece daha başarılı olabilmek için çalışıyor. Benden çok büyük bir övgüyü hak ediyor gerçekten Şenol Güneş çok ama çok büyük bir futbol kişiliği bunu bütün kalbimle söylüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor