Merk "Tartışmasız Gol"

Trabzonspor'un maçın uzatma dakikalarından Yasin'inn ayağından kazandığı fakat hakem İlker Meral tarafından faul gerekçesiyle verilmeyen golü tartışmalara neden oldu.Trabzonsporlu oyuncukların itirazlarına neden olan kararın ardından yayıncı kuruluş Lig T

Merk "Tartışmasız Gol"

Trabzonspor'un maçın uzatma dakikalarından Yasin'inn ayağından kazandığı fakat hakem İlker Meral tarafından faul gerekçesiyle verilmeyen golü tartışmalara neden oldu.

Trabzonsporlu oyuncukların itirazlarına neden olan kararın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'de yayınlanan Maraton Programında Marcus Merk pozisyonu değerlendirdi.

Topun ortaya doğru geldiğini Sol Bamba'nın net bir şekilde topla oynadığını ifade eden Merk, hiç bir şekilde faulun söz konusu olmadığı pozisyonda Yasin'in topa mükemmel vurduğunu ve nizami bir gol olduğunu söyledi. Marcus Merk bu golün tartışmasız nizami bir gol olduğunuda ısrarla söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler