Merak etmeyin şikenin takipçisiyiz

Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın umrede olması nedeni ile Faruk Özak’a İl başkan yardımcısı, Akçaabat ilçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve belde belediye başkanları eşlik etti. Akçaabatın caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştire

Merak etmeyin şikenin takipçisiyiz

Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın umrede olması nedeni ile Faruk Özak’a İl başkan yardımcısı, Akçaabat ilçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve belde belediye başkanları eşlik etti.

 
Akçaabatın caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Faruk Özak İşyerlerine tek tek uğrayarak esnaflarla sohbet etti. Aynı zamanda yol üzerinde bulunan vatandaşlarla da görüşerek sorunlarını dinledi.
 
“Trabzonspor'un Hakkını Yediler Faruk Abi”
 
Bir vatandaşın Trabzon Sporun hakkını yediler bizi kimse savunmuyor diye dert yanması üzerine, biz her zaman Trabzon Sporun yanındayız diye cevap veren Faruk Özak şunları söyledi.
 
Biz sporda şike yasasını çıkararak şike yapanların cezalandırılması yolunu açtık. Bizim sayemizde Trabzon spor şampiyonlar ligi kupalarına gitti. Merak etmeyin biz işin takipçisiyiz. Şike davasının sonucu için Yargıtay’ı beklemek lazım. Yargıtay cezayı onayınca UEFa gereğini yapacak tabi.
 
KTÜ de İşten Çıkarılan İşçiler Ne Olacak ?
 
Hizmet alımı kapsamında firmalarda işçi olarak KTÜ Farabi Hastesinde çalışan ve ilgili firma tarafından işlerine son verilen işçilerden biri de durum hakkında Faruk Özaktan yardım istedi. Vatandaşı dinleyen Özak, devletin özel sektöre müdahale etme yetkisi yoktur. Devlet çalıştırmak için işçi almamış bunları özel sektör yürütmüş. Biz buradaki uygulamalara müdahale edemeyiz. Ama mağdur olan kardeşlerimizle ilgilenmekte tabi ki devletimizin görevi" dedi.
 
Ak Partinin 10 yıllık icraatlarından da söz eden Özak, her alanda gelişiyor ve büyüyoruz bunları iyi tahlil etmek lazım. Trabzon da yapılan yatırımları ve hizmete geçirilen projeleri inkar etmemeliyiz. Hepimiz Trabzon için Ülkemiz için büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Trabzon çok daha şanslı çünkü Erdoğan Bayraktar gibi bir bakanımız var. Şehrimize yapılan yatırımlar konusunda büyük çaba gösteriyor dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler