Mehmet'in direk isyanı!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Mehmet Ekici'nin kullandığı bir serbest vuruş ve 2 şut direğe takıldı.Karşılaşmanın 10. dakikasında Konyaspor cezaalanı sol tarafından Trabzosnpor serbets vuruş ka

Mehmet'in direk isyanı!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Mehmet Ekici'nin kullandığı bir serbest vuruş ve 2 şut direğe takıldı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Konyaspor cezaalanı sol tarafından Trabzosnpor serbets vuruş kazandı. Topun başına geçen Mehmet Ekici çok düzgün bir vuruş yaparak topu doğrudan kaleye gönderdi. Ancak top direkten döndü. Pozisyonun devamında Yusuf'un yaptığı kafa vuruşu kalecide kaldı.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Ekici'nin ceza sahası dışından sert vuruşu yan direğin dibinden geri gelirken, bu pozisyonun hemen 1 dakika sonrasında Mehmet Ekici'nin yine ceza sahası ön çizgisinin hemen dışından vurduğu sert şur üst direkten döndü.

Bu pozisyonlar zonrasında Mehmet ellerini yukarı doğru açarak adeta isyan etti.

adsiz-002.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler