Mehmet Yılmaz, Antalyaspor'da

Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in belirlediği eksik bölgelere takviyeler devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, İbrahim Dağaşan'dan sonra bonservisi elinde olan Mehmet Yılmaz'ı da renklerine bağladı. Mehmet Yılmaz için bugün Hasan

Mehmet Yılmaz, Antalyaspor'da

Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in belirlediği eksik bölgelere takviyeler devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, İbrahim Dağaşan'dan sonra bonservisi elinde olan Mehmet Yılmaz'ı da renklerine bağladı. Mehmet Yılmaz için bugün Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Mehmet Yılmaz katıldı. Medical Park Antalyaspor, 31 yaşındaki futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

 

Mehmet Yılmaz ise Medical Park Antalyaspor gibi büyük bir kulübe gelmekten dolayı sonderece mutlu olduğunu belirterek, " Beklentilere cevap vereceğim. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hedefim, burada başarılı olmak. Zaten iyi kadro var. Hedefi olan bir takım. İnşallah ligi ilk 8 içerisinde bitirip, gelecek yıl daha başarılı oluruz diye düşünüyorum" diye konuştu.

 

Mehmet Yılmaz, bir soru üzerine kendisine birçok takımdan teklif geldiğini hatırlatarak, "Antalyaspor'dan bana 2-3 hafta önce teklif geldi. Zaten ben Gaziantepspor'dan 5 hafta önce hocamızla karşılıklı konuşarak ayrılmıştım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler