Mehmet Yıldız rüşvet mi aldı?

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor'a yönelik her geçen gün farklı ahlaksızlık yolları deneyen şikeci kulüp F. Bahçe'nin son hamlesi ise Türk Futboluna ne kadar pislik soktuklarını gösteriyor.F. Bahçe yöneticileri, Dönemin Sivasspor oyuncusu ve kend

Mehmet Yıldız rüşvet mi aldı?

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor'a yönelik her geçen gün farklı ahlaksızlık yolları deneyen şikeci kulüp F. Bahçe'nin son hamlesi ise Türk Futboluna ne kadar pislik soktuklarını gösteriyor.

F. Bahçe yöneticileri, Dönemin Sivasspor oyuncusu ve kendi yandaşları Mehmet Yıldız'ı notere getirerek söze Trabzonspor'un Sivasspor'a şike yapması için para verdiği konusunda tutanak tutturdular. Öncesinde de Mehmet Yıldız'ın böyle bir iddiada bulunduğu biliniyordu.

Haber istihbarat birimimizin edindiği iddiaya göre; Mehmet Yıldız'ın notere giderek bu türlü bir tutanak tutulmasını sağlamak için F. Bahçeli yöneticilerden yüklü miktarda para aldığı öğrenildi. Kendisine vaatlerde veren kişilerin kim olduğunu araştıran haber servisimiz önümüzdeki günlerde haber merkezimizden bu iddiayı duyuracak.

Geçmişte Yıldız, "Mecnun başkana ‘Maçtan 1 hafta önce bizim maçla ilgili Sivas’ta dedikodular yapılıyordu. Soyunma odasında futbolcular bir aradayken Trabzon’dan birilerinin görüşmek istediklerini duydum. Ben de gelip size ilettim’ dedim. Bir rakam konuşmadım. Hangi futbolculara böyle bir teklif geldiğini de bilmiyorum. Soyunma odasında konuşuldu ancak kim konuştu hatırlamıyorum."ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler