Mehmet soyunma odasında kime kızdı?

Trabzonspor’un en formda oyuncusu Mehmet Ekici’nin, Kasımpaşa maçından sonra Aytaç Kara ile soyunma odasında sert bir diyaloğa girdiği öğrenildi.Frikikten attığı enfes golle takımının 1 puan almasında başrol oynayan yıldız futbolcunun, Aytaç’ı bencilce mü

Mehmet soyunma odasında kime kızdı?

Trabzonspor’un en formda oyuncusu Mehmet Ekici’nin, Kasımpaşa maçından sonra Aytaç Kara ile soyunma odasında sert bir diyaloğa girdiği öğrenildi.

Frikikten attığı enfes golle takımının 1 puan almasında başrol oynayan yıldız futbolcunun, Aytaç’ı bencilce mücadele ettiğini vurgulayarak uyardığı öğrenildi. Bordo-Mavili formayla Kasımpaşa maçında ilk 11’de boy gösteren Aytaç’ın bolca pas hatası yaptığını ve topu çok ayağında tuttuğunu söyleyen Mehmet’in, “Top kullanıp oyun kurman lazımken sen şut atıyorsun. Az sayıda gelen topları böyle hoyratça harcarsan, çok hata yaparsın” dediği öğrenildi.

Teknik heyet de destekledi

Mehmet’in bu çıkışını teknik heyetin de desteklediği ileri sürüldü. Kasımpaşa karşısında orta sahada sorun yaşayan ve bir türlü istenilen topları Cardozo ile buluşturamayan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal da maç sonunda, “Hücumda çok pasif kaldık. Orta sahada oyunun kontrolünü elimizde tutamadık” sözleriyle, oyuncularının performansından şikayetçi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler