Mehmet: Mutlu olunca

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici Metalist maçının ardından açıklamalarda bulundu.Mehmet" İyi başlayamadık aslında. Top bizde olmasına rağmen pozisyon üretemedik. Dakikalar ilerledikçe çok gol pozisyonuna girdik ve değerlendirdik. Bulunduğum o

Mehmet: Mutlu olunca

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici Metalist maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet" İyi başlayamadık aslında. Top bizde olmasına rağmen pozisyon üretemedik. Dakikalar ilerledikçe çok gol pozisyonuna girdik ve değerlendirdik. Bulunduğum ortamın payı var formumda. Arkadaşlık ortamı, hocalarımızın güveni önemli. Mutlu olduğum performansımla da görülüyor. Antrenmanlara güler yüzle gidiyorum, arkadaşlarımı göreceğim diye. Bu da sahaya yansıyor tabi. Golde Sefa çok güzel indirdi. Top tam ayağıma oturdu ve kaleye isabet oldu. Ayağıma oturduktan sonra isabetli olursa gol olur dedim, oldu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler