Mehmet Ekici savaşı!

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Mehmet Ekici ve Tarık Çamdal için Galatasaray da temaslarına devam ediyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın gelecek sezon kadrosunda görmek istediği isimlerle ilgili her geçen gün yeni gelişmeler y

Mehmet Ekici savaşı!
Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Mehmet Ekici ve Tarık Çamdal için Galatasaray da temaslarına devam ediyor.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın gelecek sezon kadrosunda görmek istediği isimlerle ilgili her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor.
 
Sarı-Lacivertliler’in uzun süredir gündeminde yer alan bu iki genç yıldız için Galatasaray’ın da devrede olması transferi kızıştırıyor. Geçtiğimiz sezon Alper Potuk’u Sarı-Kırmızılılar’ın elinden kapan Fenerbahçe, Mehmet ve Tarık’ın transferinde de tüm şartları zorluyor. Mehmet’in 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Werder Bremen, bu oyuncuyu gözden çıkarırken, bonservisinde kolaylık sağlaması bekleniyor. Bu arada Sarı-Lacivertli idarecilerin, Almanya’da yıllık 1 milyon 700 bin Euro kazanan gurbetçi futbolcuya 2 milyon Euro önerdiği iddia edildi.
Mehmet Ekici ne demişti?
 
Sarı-Lacivertliler’in gündemine geldiği ilk dönemde Fanatik'e konuşan Mehmet Ekici, transferiyle ilgili şu sözleri sarfetmişti: Geleceğimle ilgili henüz kesin bir karar vermedim. Tatildeyim ve hangi takıma gideceğim konusunu şu an için düşünmüyorum. İki sezon önce yaşadığım sakatlığı atlattıktan sonra bu sezon istediğim kadar oynama imkanı bulamadım. Bazı takımlardan teklifler geliyor ama bunları değerlendirip, en doğru kararı vermek amacındayım. Türkiye’de forma giymemek gibi katı bir düşüncem yok. Gelecek teklifin bana uyması halinde, her yerde oynarım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor